Indretning

Til dig der søger inspiration til din indretning. Pust nyt liv ind i din bolig.

Hvad er indretning?

Din bolig skal gerne afspejle din egen unikke personlighed. Det er her har du din base, som danner rammen for din hverdag og din livsstil. Vores hjem er ofte der hvor at vi kan slappe af efter en lang og hektisk dag, som skaber ro og fred for os. Vores indretning har betydning for vores velvære og kan være med til at virke afstressende.
Din bolig skal ikke kun være funktionel, men også en beroligende oase. Du skal kunne føle dig tilpas og det skal føles som helt dit eget. Indretning giver dig muligheden for at udtrykke din personlige stil og eksperimentere med nye indretnings ideer og visioner.

Vi har sørget for at samle alt om boligindretning, som du skal bruge til fornyelse af din bolig. Og det er lige hér på siden.

Hvordan skal jeg indrette mit hjem?

At ændre indretning i dit hjem kan være en stor mundfuld. Vi giver dig her fire vigtige emner du skal være opmærksom på, inden du starter indretningen af din bolig.

1. Find din bolig stil

Før du går i gang med indretning, er det vigtigt at du har gjort dig tanker om, hvilken type hjem du ønsker;
er din stil minimalistisk med rene linjer og, hvor nøgleordet er enkelt?
Eller måske er du mere vovet og ønsker, at din indretning fremstår legesyg og livlig som Art Deco afspejler?
Måske finder du din inspiration i naturen, så kan du også finde inspiration til Ethnic Living her på bloggen. 

2. Hvad er vigtigt for dig? 

Det er rigtigt vigtigt, at du sørger for at indretningen i dit hjem afspejler hvem du er og hvad du kan lide at lave.
 
Er du glad for at lave mad eller bage, er det vigtigt at have et køkken hvor du kan udfolde dig. Eller måske du elsker at bruge aftenen i selskab med popcorn og en god film? Så er det vigtigt at have en god sofa og et bord til at sætte alle dine snacks på. 

3. Hvilke rum skal indrettes først?

Når du har fundet den rette stil til din indretning, så kan det være gavnligt at tage et rum ad gangen og ikke have gang i flere på en gang. 
Medmindre du selvfølgelig er i gang med en større renovering.
 
Hvis du ikke ved, hvilket rum der vil være bedst for dig at indrette først, kan du finde inspiration til dette her på bloggen. 

4. Budget for indretning 

Derudover kan det også være gavnligt for dig at lægge et budget. Dette giver dit et overblik over, hvor meget du vil bruge på indretningen.  Derudover, eventuelt læg en plan for, hvilket rum du vil starte med. 

Indretning soveværelse

Soveværelset er der, hvor vi bruger omkring en tredjedel af vores tid. Det er derfor vigtigt, at indretningen af soveværelset skaber den rette ramme. For det er her, hvor vi skal sove, kunne slappe af og få en god nats søvn.
 
Det er derfor vigtigt, at indretning af soveværelset indbegrebet af rolige omgivelser, afslappet stemning og indbyder til hvile. Derfor kan et frisk lag maling også være med til at gøre jobbet, så du får den helt rigtige stemning som du ønsker. For at få de bedste resultater, uden skæve linjer eller buler på væggen, så vil en professionel maler altid være et fordelagtigt valg.
 
Her på siden finder du guides til hvilke farver der skal være på væggene, hvilket form for belysning og hvor meget, hvilke møbler som vil passe ind i netop din indretning af soveværelse, samt hvilke mønstre som passer til din personlige indretningsstil – alt dette for at danne den rette rammen for, at du kan få det mest afslappe og komfortable soveværelse. Hvis du ønsker at lære mere omkring din personlige indretningsstil, så kan du tage denne test, ved at klikke her.

Indretning stuen

Det med indretning af stuen kan være svært. Det er det rum, der kan bruges på mange forskellige måder. Stuen danner både ramme for afslappende aftener på sofaen med en god film, men også for familie arrangementer og fejring af højtider.

Det kan derfor være svært at vide, hvordan stuen skal indrettes, men her på bloggen kan du finde en masse inspiration til, hvordan din indretning af stuen lever op til dine behov. Du finder også tips og tricks til hvordan du kan skabe de rette rammer med din eksisterende indretning.

Ønsker du at skabe en speciel atmosfære, så kan farven være med til at give en stor påvirkning. Ved du ikke hvilken farve der er den bedste for dig, så kan du altid kontakte en maler, for tips og inspiration til stuen, så du kan få den ønsket atmosfære.

Køkken inspiration

Køkkenet i nyere tid blevet det rum hvor vi befinder os størstedelen af tiden. Det er her børnene lægger puslespil efter skole, det er her vi samles omkring aftensmaden og samler op på dagens begivenheder.

Køkkenet er der hvor der laves mad, men samtidig fungere som samlingspunkt for familien. Det er vigtigt at, du gør dig tanker om hvordan indretning af køkkenet vil fungere bedst for dig, men også hvilken stemning du ønsker at skabe som afspejler din personlige stil.

Du kan finde køkken inspiration til at finde, hvilken stil der tiltaler dig, samt tips og tricks til, hvordan din køkken inspiration bliver ført ud i livet. 

Det kan være klogt at få en professionel samarbejdspartner med ind over opgaven, så du kan være 100% sikker på at få dit drømmekøkken. Det sikrer dig et resultat du vil få stor glæde af mange år frem.

Badeværelse indretning

Badeværelset kan være svært at indrette. Her er rummene ofte er mindre og meget af pladsen går til toilet, håndvask og bad. Men vi har alligevel fundet nogle gode tips og tricks til hvordan at du får mest ud af pladsen på dit badeværelse samtidig med at badeværelsets indretning fremstår dekorativt. 
 
Du kan også indhente badeværelse inspiration her på bloggen, så dit badeværelse passer til din stil.  
 

DIY

DIY, eller do it yourself, er blandt de nyeste trends de seneste år. Det skønne ved DIY er, at det giver dig mulighed for at lege og være kreativ med din indretning, uden at det koster spidsen af en jetjæger. Her på siden kan du finde DIY projekter til alle hjemmets rum, som du enten kan inkorporere med det samme helt selv eller brygge videre på ideen.  

Se mere her

Mangler du viden eller inspiration til, hvilken indretningsstil der vil være rigtig for dig?

Så klik dig videre og bliv klog på, hvilken stilart, der tiltaler dig mest.

Nordisk indretning

Romantisk indretning

New Yorker indretning

Boheme indretning

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til indretning, så tøv ej – stil dit spørgsmål til os på bloggen 

Kontakt os