Velvære

Velvære, eller velbefindende, er mange ting og dækker over mange aspekter af ens liv -både fysisk og psykisk. Men generelt set afhænger det af din livsstil og trivsel – ergo, jo bedre velvære, jo bedre livsstil og trivsel.

Hvad er velvære?

Som sagt, dækker velvære over mange forskellige temaer i dit liv. Grundlæggende handler det om din livskvalitet, dine vaner og dit generelle velbefindende. Der har de seneste år været mere fokus på at højne vores velbefindende og det formål ønsker Cosylife.dk at bidrage med.
 
Mange ved i dagens Danmark at det er vigtigt med sund kost og regelmæssig motion Dette  øger ikke bare din livskvalitet, men øger dit psykiske og fysiske velbefindende, men gør dig mere modstandsdygtig. Når det kommer til forbedringer af velvære og livsstil, kan det være en jungle at finde rundt i. Der findes nemlig utallige af metoder til at gøre dette.
 
Derfor har Cosylife.dk lavet en lille guide med små ændringer i din nuværende livsstil for, at øge dit velbehag. Disse ændringer kræver ikke andet end dig og din lyst til at gøre det. Og det er helt uden at have penge op af lommen. 

Start din personlig udvikling mod et bedre velbefindende her. 

Hvad kan jeg selv gøre for mit velvære?

Der er utalige metoder at øge dit velvære, og det handler om at finde den vej som fungere bedst for lige netop dig! 
 
Vi har her på siden udvalgt tre områder. De hjælper dig med at øge dit velbefindende. Der vil være fokus på både det indre og det ydre. Det er nemlig vigtigt at komme hele vejen rundt om alle aspekter af dit liv. 
 
Det ydre velbefindende omhandler alle de gode ting du kan gøre for din krop. Det kan være i form at skønhedsbehandlinger til din krop og ansigt. 
Det indre velbefindende består både af det fysiske og det psykiske velvære, hvor motion og afstresning hjælper på dette.  
 
Vi kommer ind på skønhed, motion og mindfulness her på bloggen. 
Velvære 1

Skønhed

Din hud er dit største organ. Det er derfor vigtigt at du tager dig godt af den, så din hud kan holde sig smuk og spændstig i mange årtier endnu. Det er vigtigt, at du husker på, at din hud på kroppen og din hud i ansigtet har to forskellige teksture. Dette giver dermed også to forskellige behov. 

Din hud beskytter dig mod kemikalier, stoffer ude fra, bakterier og så sørger huden for at du ikke fordamper for meget vand.
Plejning af din hud på begge områder er derfor vigtigt.
Dog kan skønheds verdenen kan være svær at navigere i og det kan dermed være svært at finde ud af hvilken type hud du har, hvad der passer til netop din hud og hvordan du plejer den bedst muligt.

Vi har her på bloggen både tips og tricks til, hvordan at du kan omfavne skønheden til dig og din krop. 

Motion

At din krop rør sig og får pulsen op er vigtigt. Det skaber velvære for dig og din krop. At dyrke motion behøver ikke nødvendigvis være, at du skal ned og løfte tungt i et fitnesscenter eller løbe maraton. Det kan være noget så enkelt som at gå en tur om aftenen eller tage trapperne i stedet for elevatoren. Motion er for din krop som benzin er for bilen.
 
Cosylife.dk har samlet inspiration til forskellige motions former du kan gøre brug af, samt tips og tricks til, hvordan du kan inddrage mere motion i din hverdag. Alt sammen for at øge dit velvære. 

Mindfulness

Når stress og manglende overskud fylder i din hverdag kan det være en god ide at komme helt ned i kroppen og få koblet af. Mindfulness hjælper med at skabe ro i kroppen og være mere tilstedet i nuet. At have fokus på din psyke er utrolig vigtigt. Din hjerne bliver utrolig påvirket af stress, manglende overskud, hvilket minimere din følelse af velvære og giver dig en dårligere livsstil.

Når du skaber ro inde i dig og minimere stressen, bliver din søvn også bedre og du vil få mere overskud i hverdagen. Alt dette er med til at forbedre dig velvære. 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til velvære, så tøv ej – stil dit spørgsmål til os på bloggen 

Kontakt os