Psykoterapeut

Find en velfungerende balance  mellem det fysisk og psykisk helbred. For at opnå bedre selvværd, kræver at man udforske ting som forhindre dig i at leve dit drømmeliv for bedre trivsel.

Hvad kan en psykoteraput?

Hos Susanne Bertelsen, psykoterapeut, får du en ekstrem dygtig kvinde til at hjælpe alle mennesker med forskellige problemstillinger i deres liv. Livet dækker over mange forskellige udfordringer undervejs, og derfor er der meget fokus på at have en humanistisk tilgang til forskellige klienter.

Hun er en professionel psykoterapeut og har taget flere kurser og uddannelser for at specialisere sig inden for området, for at kunne levere den bedst mulige ydelse til sine klienter.

Susanne bruger flere forskellige metoder for at opnå indsigt og forståelse af deres tanker, følelser og adfærd.

Formålet med det hele er simpelthen at få trænet klienten til at håndtere psykiske udfordringer ved at mestre forskellige teknikker for at opretholde sunde og effektive mentale og fysiske helbred.

Hvilke terapiformer findes der?

Der findes mange former for terapier. Men inde hos Susanne Bertelsen tilbyder hun flere forskellige terapier for at finde den bedste løsning til den enkelte klient. 

  • Parterapi: Denne psykoterapeutiske form er lavet til dig, som gerne vil styrke sit parforhold ved at genskabe kærligheden mellem hinanden. Den er lavet specifikt til at løse de klassiske parforholdsproblemer. Så hvis du gerne vil styrke dit parforhold og skabe trygheden mellem jer igen, så I kan få en dybere følelsesmæssig forståelse for hinanden, er denne terapiform.
  • Psykoterapi:Denne terapiform handler meget om, hvordan du som mand eller kvinde kan komme det skridt videre, når der kommer forandringer i dit liv. Der vil tages udgangspunkt i, hvordan vi med den nuværende situation kan forbedre din tilstand for fremtiden.
  • LCHF & Keto: Med Susannes baggrund inden for diæt i forhold til et psykoterapeut perspektiv kan hun strukturer din kostforløb som vil tage udgangspunkt i dit mentale tilstand. 
Psykoterapeuten her

Hvorfor er psykoterapi vigtigt for ens mentale helbred?

Der findes rigtig mange metoder til, hvordan man kan forbedre ens mentale helbred. Gennem forskellige terapisessioner med Susanne kan du opnå en bedre livsstil, og livet generelt føles godt. Om du gerne vil have parterapi, psykoterapi eller LCHF & Keto er op til dig. Det kommer helt an på hvilke præferencer og udfordringer, du står overfor, som skal løses via mine forskellige ydelser.

Det, du rent faktisk kan opnå med psykoterapi, vil helt lavpraktisk være at sikre dig en forbedret livskvalitet, hvor terapeuten kan hjælpe netop dig med at træffe de rigtige beslutninger i de hårde og stressende perioder, som kan være med til at tilfredsstille dit liv. Derudover kan du med Susannes hjælp få et større indblik i, hvordan ens mentale tilstand spiller en rolle i, hvordan man kan opbygge en større selvforståelse, med forskellige teknikker og metoder.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til hvad psykoterapi kan gøre for dig, så tøv ikke med at – stille dit spørgsmål til os.