trægulve

Gulvlægger

En gulvlægger er specialiseret i at lægge, renovere, og vedligeholde alle typer af gulve. Gulvlæggeren kan f.eks. lave alt arbejde med trægulve og vinylgulve. En gulvlægger vil kunne rådgive og vejlede kunden gennem hele processen, hvor på den han eller hun kan kvalitet sikre den opgave, der skal løses for at kunne imødekomme kundens ønsker og behov. 

Trægulve til bolig

Gulve til bolig

Trægulve til boligen skal kunne tåle tunge materialer, det skal være rart gå og stå på, samt skal det være yndigt at se på. Trægulve kan fås i forskellige toner i træfarve og forskellige design af mønstre.

Så man har altså mulighed for, at tilpasse sit nye trægulv i boligen, til indretningen i boligen. en populær type af trægulv er plankegulve og parketgulve.

Der er en god grund til, at plankegulve er så eftertragtet, når der snakkes om trægulve. Denne form for trægulve er kendetegnet ved, at have et lækkert og eksklusivt design.

Parketgulv er en anden lækker gulvtype, der er populært til boligen. Parket gulve er 100 procent træ og er meget mere livlig, end de andre trægulve, samt mere prisvenlige.

Hvis man har eller skal have lagt nyt trægulv, så er det væsentligt at de vedligeholdes. Ved at man vedligeholder sit trægulv, kan de beholde deres flotte udsende og kvalitet, i en længere periode.

En vigtigt del af boligen er valget af gulv. Gulvet er en vigtig funktionel del af boligen, da man skal kunne stå og gå i boligen uden problemer.

Det er også væsentligt, at møblerne i en bolig, skal kunne ligge og flyttes uden problemer på gulvet i boligen.

Mere til er gulvet en stor del af indretningen i din bolig. Der kan derfor være forskellige behov og valg, når det kommer til design af gulvet.

Man kan få gulve, der kommer i forskellige typer af materialer. En gulvtype mange foretrækker er, vinylgulv. Denne gulvtype kommer i varierede flotte designs, samt er vinylgulve nemme at vedligeholde plus behagelige til, at gå på.

En anden populær gulvtype er trægulve. Trægulve kommer i forskellige lækre designs, som er praktisk og behageligt at gå på.

Mere inspiration?

Skal du til at have nyt gulv eller i gang med at renoverer dit nuværende gulv, så kan du finde yderligere information om processen hos godt-gulv.dk. Her ville du kunne finde inspiration til gulvtyper, priser og generelt inspiration til gulve, der passer netop til din bolig.

Kontakt os