Strømpeforing

Har du før haft problemer med din kloak? Eller er du lige flyttet i nyt hus? Så kan det være en fordel at forlænge kloaks levetid med strømpeforing. Du sparer både penge og renoveringstid.

Hvad er en strømpeforing?

Med tiden bliver din kloakrør ældre og mere beskadiget. Går dine kloakrør hen og utætte, har både rotter muligheden for, at komme ud af kloakken, men der er også stor risiko for oversvømmelser. Det er rigtig kedelige situationer at stå i, når selve skaden først er sket. Det er derfor vigtigt at du reagere når der er problemer med din kloak og kontakter en autoriseret kloakmester.

En strømpeforing af kloak eller rør er en effektiv måde at forlænge dine kloak eller rør levetid. Strømpeforing kan også sparer dig for penge, tid og oprydning, ved at gøre dine rør eller kloak mere robust. For at kunne gøre det, lægges et nyt rør ind i det rør, som er beskadiget eller defekt. Her dannes en form for polyester hinden på det gamle rør, hvor efter røret igen er tæt og brugbart. At få lavet en strømpeforing er en nem og effektiv løsning på utætte eller beskadigede rør, da det hverken kræver udgravninger eller roden efter problemet.

Hvornår er en strømpeforing nødvendig?

Som sagt er det vigtigt at reagere med det samme og skrider til handling når du har problemer med din kloak eller rør. Problemet kan nemlig vokse sig så stort, at en strømpeforing ikke vil være nok og du skal ud i en større kloakrenovering. Dette er både tidskrævende og omkostningsfuldt for dig. Derfor er det vigtigt at få en professionel til at kigge på problemet hurtigst muligt, så du kan få det løst.

Så en strømpeforing er nødvendig når en kloakmester har kigget på dine rør eller kloak og konstateret skader eller aldring. Hvis du får foretaget en strømpeforing kan den holde i mange år, helt op til mellem 70 og 100 år. Det er dog vigtigt at strømpeforingen er udført korrekt, ellers vil kvaliteten være markant forringet.

Hvordan foregår en strømpeforing?

11

En strømpeforing starter ofte ud med at en kloakmester kommer ud og foretager en inspektion af kloakken eller rørene. Her får kloakmesteren dannet sig et overblik over graden af skade, hvor skade er henne og hvilken fremgangsmåde der vil være bedst. Så bliver det beskadiget rør klargjort og gjort rent med spuleudstyr, hvis dette anses som værende nødvendigt.
Så bliver strømpeforingen gjort klar og indført i sele kloakrøret.

Når kloakmesteren har gjort dette, bliver strømpen kontrolleret, for at sikre at den sidder korrekt. Når strømpeforingen sidder rigtig, puster en slange med et konstant lufttryk, for at hærde selve strømpeforingen. Er der noget noget overflødig strømpeforing skæres dette af og kloakmesteren afslutter sit arbejde med at kontrollere og inspiceret den færdige strømpeforing.

Og så har du en kloak der fungere optimalt igen og du undgår at rotter kommer ud af kloakken.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til personlig udvikling, så tøv ej – stil dit spørgsmål til os på bloggen