Find de rette gardiner med en gardinbus

De fleste af os går op i vores boligindretning og ønsker at vores hjem skal være behageligt og rart at være i. Her spiller gardiner en stor rolle. Gardiner er ikke kun med til at få din bolig til at se mere æstetisk ud, de har også en vigtigt funktion når det kommer til indkig og solafskærmning.

Hvad er en gardinbus?

Når du skal have nye gardiner, er udvælgelsen vigtigt, da de netop spiller en stor rolle i din indretning. Gardiner er enormt vigtige når det kommer til at skabe det helt rette udtryk i din bolig. Du har ligeledes muligheden for præge, hvor meget eller lidt andre skal kunne kigge ind ad dine vinduer. For lad os være ærlige, det gør det fleste mennesker. Men derfor er det stadig rart at kunne vælge mængden heraf, specielt hvis man bor i lejlighed eller andre steder med tæt bebyggelse.

Samtidig hjælpe gardiner dig også med at skærme for solen stråler når de rammer fjernsynet forkert en søndag eftermiddag midt i film maratonet. Dine gardiner er altså vigtige både stilmæssigt, men også funktionelt.

Måske har du stiftet bekendtskab med termen gardinbus, måske er det den første gang hører om det. En gardinbus er et moderne koncept, der kan dække ens behov og ønsker når det kommer til udvælgelsen af gardiner. Ordet dækker over en fagkyndig gardin- og stofforhandler, der kører ud i landet til personer i deres private hjem eller på deres arbejdsplads, for at hjælpe dem med at vælge de helt rigtige gardiner.

Gardin- og stofforhandleren har en bil fyldt med stof- og gardinprøver, så alle typer der udbydes er lige ved hånden.

Vores kæmpe guide til de flotteste gardiner til dit hjem

Gardinbus og alle dens fordele

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være en udfordring at stå nede i butikken og udvælge den rigtige type af gardin, finde den rette størrelse, for ikke at tale om opsætningen af gardinet når du kommer hjem. Det kan hurtigt føles som en uoverskuelig proces. Og det er faktisk her en gardinbus kommer ind i billedet.

Som kunde får du altid personlig og skræddersyet rådgivning og vejledning af en ekspert indenfor gardiner. Gardinforhandleren har sin bil fyldt med gardinprøver, som du kan afprøve i din stue eller soveværelse, så du kan se farvekombinationerne og indretningen sammen, inden du vælger at købe gardiner. Hvis du finder de helt rette gardiner til dig, vil gardinforhandleren klare opmålingen og opsætningen af dine nye gardiner. Du skal altid ikke gøre andet en at udvælge dine gardiner.

Når du booker en gardinbus, så undgår du nemlig at skulle rende forvirret rundt nede i en gardinbutik. Gardinforhandleren er nemlig ekspert indenfor gardiner og har god tid til at hjælpe og rådgive dig. Der er nemlig ikke andre kunder end dig, når du booker en gardinbus. På den måde undgår du følelsen af at være en krævende eller påtrængende kunde, eller blive afbrudt af andre kunder. Du har god tid til at kunne kigge på de forskellige prøver og spørge om det du har behov for.

 

En anden fordel er, at du har rig mulighed for, at afprøve de type af gardiner du kan lide i de rette omgivelser. Når du kigger og vurdere gardiner nede i butikken, kan det være meget anderledes end når de rent faktisk kommer hjem i stuen eller soveværelset. Med en gardinbus er du sikret at du gardiner du vælger, er de helt rigtige. Det sparer dig for en masse tid og besvær.

Du vil altså som kunde få personlig og skræddersyet vejledning og ekspertise i dine hjemlige omgivelser. Forhandleren har bilen fyldt med stofprøver, som du kan holde op imod tapetet i stuen eller gæsteværelset. Hvis du finder det rette gardin og beslutter dig for at slå til, vil ekspedienten klare opmålingen, så du ved, at det bliver helt nøjagtigt.

Gardinbus - Plissegardin Kirsch

En gardinbus må da være dyr?

Jeg forstår godt at du tænker, at det må være utrolig dyrt at få en gardinbus hjem til dig. Men en gardinbus behøver slet ikke være dyr, faktisk er det ofte lige så billigt, som at gå ned i butikken. Det er vigtigt at huske at når du booker en gardinbus så sparer du også en del tid og besvær. Så selvom det måske kan virke en smule dyrere, så vil prisen ofte være det samme i det lange løb.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til personlig udvikling, så tøv ej – stil dit spørgsmål til os på bloggen 

Kontakt os