Få styr på din ejendom med ejendomsservice

Har du svært ved at nå alt det, som skal vedligeholdes i din bolig eller ejendom? Så få regelmæssig ejendomsservice og få tid til at det sjove.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice dækker over en bred vifte af opgaver, men i bund og grund er det vedligeholdelse af en ejendom, samt dertilhørende fællesarealer. Disse opgaver kan både være opgaver, der skal udføres på daglig basis og opgaver, der udføres med jævne mellemrum.

Det kan være svært at stå med besværet og det omfattende arbejde selv, men du kan altid få et professionelt ejendomsservicefirma til hjælpe dig, hvis du ønsker at uddelegere opgaver som trappevask, vinduespudsning, snerydning og meget andet.

Formålet med ejendomsservice er at sørge for et renere og mere behageligt miljø i og omkring din ejendom, nemt og uden problemer. Ejendomsservice kan både benyttes af dig som privat person og dig som ejendomsdriver.

Villa fra 1945 fik makeover og ny førstesal

Ejendomsservice til private

Hvis du som privatperson ønsker ejendomsservice, får du ikke kun en renere og pænere bolig, men kan kan også give dig mere tid og overskud i hverdagen. Vi har alle forskellige præferencer og ønsker, når det kommer til renlighed, dog ønsker langt de fleste af et rene omgivelser. Hos de fleste ejendomsservice firmaer, får du en skræddersyet rengøringsplan, hvor du kan bestemme hvor meget, eller hvor lidt, der skal ordnes hos dig.

Her kan du se et udpluk af ejendomsservice opgaver, du som privat person kan få hjælp til:

Ejendomsservice til erhverv

Ligesom man kan få ejendomsservice til privat personer, så kan dem som ejer en erhvervsejendom, andelsforening eller grundejerforening, også nyde godt af ejendomsservice udefra.

Her er det den valgte bestyrelsen, som har ansvaret for at der gøres rent, fællesarealerne, samt den generelle vedligeholde fungere og opretholdelse. Dette er med til at sikre beboernes trivsel og ejendommens værdi.

Her kan du se et udpluk af ejendomsservice opgaver, du i erhverv kan få hjælp til:

Fordele ved ejendomsservice

Den største fordel ved ejendomsservice er at du kan få professionelle til at vedligeholde din ejendom, uden at du selv skal stå med besværet. Dette kan være med til at give dig mere tid og energi i hverdagen, samt du får mere tid til at lave noget du holder af.

Uanset om du bor i eget hus eller driver en boligforening, så kan der mange opgaver, som ønskes uddelegeret til andre. Desuden skaber det også en pænere og renere miljø.

Det er samtidig muligt at få tilpasset ejendomsservicen således at den passer specifikt til dine behov og ønsker. På den måde kan du uddelegere de opgaver, som du ønsker.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til personlig udvikling, så tøv ej – stil dit spørgsmål til os på bloggen 

Kontakt os