Brolægning

Vi har alle set de smarte og fancy indkørsler bestående af flotte sten spredt ud i et flot mønster. Denne form for håndværk kaldes brolægning, og specialiserer sig i vejbefæstelse udført af større eller mindre sten, som sættes i et tyndt lag sand på et underlag af grus eller beton. 
Denne form for håndværk har vundet stor popularitet blandt folk de seneste par år, når de skal have udsmykket deres indkørsel, terrasse, have mm.
Læs med her og få relevant information omkring brolægning.

Hvad koster brolægning?

Prisen på brolægning afhænger af nogle forskellige parametre. Derfor kan det være svært at komme med en endelig pris på brolægning. 

Disse faktorer kan være alt fra størrelsen på opgaven, hvilke materialer der skal benyttes, samt hvilken type opgave der ønskes løst. Af den grund kan det alt andet lige, være en god ide, at få virksomheden ud for at se opgaven, inden de giver dig en endelig pris. På den måde kan du også være sikker på, at du ikke får en for høj pris på din opgave. Derimod får du en konkurrencedygtig pris baseret på netop dit projekt. 

Når du hyrer en professionel virksomhed til at stå for din brolægning, kan du dog se frem til en timepris. Denne timepris vil højest sandsynlig være forskellig, alt efter hvilken virksomhed du benytter, dog kan man typisk regne med en timepris på 200-500 kr. Denne pris afhænger meget af hvad brolæggeren har af erfaring, og hvor i landet projektet skal udføres. 
Brolægning
Brolægning indkørsel

Find den rette brolægger

Der findes et utal af forskellige brolægnings virksomheder, som hver især, specialiserer sig og har ekspertise indenfor forskellige områder indenfor dette håndværk. Af denne grund kan det være problematisk at finde netop den virksomhed som opfylder ens behov ved brolægningen. Det kan være en længerevarende proces og kan være meget tidskrævende. 

Derfor er det alt andet lige en god ide at tage den tid det tager, at finde den rette virksomhed. Man kan med fordel starte denne proces, med at afgrænse sit søgeområde efter virksomheder. Det er altså ikke nødvendigt at finde en brolægger i Odense hvis du skal have et projekt klaret i Nordsjælland.

Derudover kan det være fordelagtigt at finde de virksomheder som specialiserer sig indenfor den type brolægning du skal bruge. Man kan kigge på nogle forskellige virksomheder, og benytte en fravælgelsesmetode, så man til sidst finder den rette brolægger.  
Derefter kan man indhente tilbud fra de/den virksomhed(er) som man mener kan klare ens opgave bedst muligt. Her får man et sammenligningsgrundlag, og kan derfra sammenligne priserne så de stemmer overens med ens budget for projektet.  

Vi anbefaler

Vi anbefaler man bruger Rosendal Brolægning, som har mange års erfaring indenfor branchen og som kan garantere et ordentligt produkt og en god service. De anvender ydermere det rette værktøj og udstyr, til at få dit projekt løst efter dine behov og ønsker på bedst mulig vis. Hos denne virksomhed får du ydermere konkurrencedygtige og skræddersyede priser. Det er en troværdig virksomhed, som holder hvad de lover og altid overholder deres aftaler. Derudover sætter virksomheden pris på en god kommunikation igennem hele processen, hvor du som kunde står på sidelinjen med det sidste ord. 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til personlig udvikling, så tøv ej – stil dit spørgsmål til os på bloggen 

Kontakt os